Oferte, sejururi si vacante Grecia la preturi mici.
Transport autocar Grecia si Bulgaria.

Topul celor mai frumoase plaje din Grecia: Petani Beach Kefalonia

Tot in Insulele Ionice gasim una dintre cele mai frumoase plaje pentru pasionatii de inot: plaja Petani.

Plaja este localizata in nordul insulei Kefalonia iar local plaja se mai numeste si “Xoura’s beach”, dupa numele celui care a deschis primul o taverna in aceasta superba zona.

Petani Beach este una dintre cele mai spectaculoase plaje de pe insula, localizata intr-un golf natural in forma de potcoava, asa cum se poate vedea si in poza, inconjurata de un perete de stanca urias. Este o fasie de 600 de metri cu pietricele mici de marmura de un alb stralucitor, si o apa limpede precum cristalul.

Petani Beach nu este atat cunoscuta ca alte plaje celebre din Grecia, principalul motiv fiind chiar transportul. Pentru a ajunge pe plaja ai nevoie de autoturism iar taxiul poate fi o alternativa cam scumpa. Insa cea mai ieftina solutie este de a inchiria un scooter sau chiar o motocicleta. Daca v-am captivat atentia si vreti sa vizitati aceasta plaja, luati in calcul ca uneori vantul este foarte puternic, atat pe insula cat si pe plaja.

Plaja dispune de turnuri de salvamar si este recompensata cu „Blue Flag”.

Unde mancati: pe plaja exista doua taverne, una langa cealalta. Taverna Erasmia de exemplu are terasa cu vedere la apusul soarelui si va invita sa gustati din meniul bogat de peste proaspat prins.

Plaja Petani este cu siguranta una din plajele pe care nu trebuie sa le ratati daca ajungeti in Kefalonia iar la agentia de turism travel4fun gasiti intotdeauna cele mai bune oferte pentru a vizita fantasticele plaje ale Greciei.