Oferte, sejururi si vacante Grecia la preturi mici.
Transport autocar Grecia si Bulgaria.

Insula Creta 13 zile, circuit + sejur autocar

Plecari: 03.06, 10.06, 17.06, 24.06, 12.08, 26.08, 09.09, 16.09 .

Insula CRETA (GRECIA) circuit+sejur 13 zile

din care in 8 zile (4-11) se poate face plaja si baie in mare Heraklion Agios Nikolaos

HERSONISSOS – cea mai frumoasa statiune din Creta

Hania Rethimno Insula SANTORINI – SALONIC – ATENA – METEORA

PELOPONEZ (Micene, Epidauros, Canalul Corint) croaziera pe Mediterana

ZIUA 1 – sambata, ora 06.2016 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-Bulgaria-Kulata-(Grecia).

Cazare in Kalambaka.

ZIUA 2 (mic dejun) In Kalambaka (deplasare prin Kastraki) vizita Manastirea Marele Meteor apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a obiectelor de cult religios. Popas la statuia lui Leonida (lupta dintre greci si persi). Cazare in Atena.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie (A) in Peloponez unde se viziteaza Colonia antica Micene (cea mai veche civilizatie greaca), Mormantul lui Agamemnon (regele cetatii Micene) si Epidauros-teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita, apoi popas (o ora) in Napflio. Oprire laCanalul Corint-lung de 6 Km, leaga Marea Egee de M. Ionica. Deplasare in Portul Pireu. Cazare pe vapor.
ZIUA 4 Sosire dimineata in Heraklion. Popas in Agios Nikolaus. Excursie (C) la rezervatia de palmieri de la Vai (cea mai mare din Europa)-PLAJA si BAIE, apoi deplasare la hotel. Cina si cazare in Creta.
ZILELE 5-10. Demipensiune si cazare la hotel in Creta.

In ziua a 6- a excursie de ½ zi la Acvariu (D) si (B) – deplasare in interiorul insulei prin Platoul Lasithi (Manastirea Kera) pana

la pestera, unde s-a nascut ZEUS.

(E) In ziua a 7- a excursia de o zise traverseaza Creta (pana la malul spre Africa) cu vizitarea Manastirii Kaliviani si a cetatilor

Festos (exterior) si Gortys. PLAJA si BAIE la MATALA.

(F) In ziua a 8- a excursie la Water City (ora 9-plecare de la hotel, ora 19-intoarcere la hotel).

(G) In ziua a-9-a excursie de o zi la Fodele (s-a nascut pictorul El Greco) si in capitalele Rethimno si Hania(popas o ora).In Creta

mai sunt 2 regiuni cu capitalele Heraklion si Agios Nicolaos). PLAJA si BAIE.

Excursiile (A-H) sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 195 є si sunt evaluate prin comparatie cu

preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din

motive personale.

Optional (plata in Creta)

● In ziua a 5-a – Insula Santorini.

In ziua a 10-a, -seara cretana.

ZIUA 11 (mic dejun). Timp liber pentru plaja si baie pana la ora 12. Excursia (H) de ½ zi la Palatul Knossos. Shopping in HERAKLION si vizita la Muzeul Civilizatiei Minoice. Seara, plecare cu ferry-boat-ul la Pireu (Atena). Cazare pe vapor.
ZIUA 12 Tur Atena pe ruta: Parlamentul, Academia, pietele Sintagma si Omonia cu opriri la Acropole si Stadionul Olimpic. Timp liber, vizita in Plaka. Ora 14 plecare din Atena. Deplasare la Sf. Paraschiva loc sfant pentru alinarea durerilor. Cazare in Katerini.
ZIUA 13joi (mic dejun). Scurt tur Salonic, pe ruta: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bd. Egnatia, Bd. Expozitiei, Piata Aristotel, statuile ecvestre Regele C-tin si Alexandru cel Mare (scurt popas). Plecare din Grecia prin Bulgaria. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).
PRET(include 8 excursii in valoare totala de 195 є):

435 € pt: 4.06, 11.06, 18.06, 25.06, 10.09, 17.09, 475 € pt: 27.08, 495 € pt: 13.08.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.

La inscriere se achita minim 200 €. Grup minim 25 turisti. Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 100 €/pers sau pt. 3pers. 75 €/pers.

Supliment single (inclusiv pe vapor) 295 є.

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: · cele 8 excursii in valoare totala de 195 є ; ● servicii ghid roman ;

· transport autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, ferryboat si parcari;

· 7 cazari cu demipensiune in Creta , 2 cazari pe vapor in cabine (fara fereastra) cu 4 paturi si grup sanitar propriu cu dus ;

· 3 cazari cu mic dejun la hotel 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pt. acestea.

Hotel ILIOS 3*** (cu piscina), situat in centrul statiunii Hersonissos (cea mai frumoasa din Creta), la 300 m de mare si la 25 km de Iraklion. Camere, pentru 2 persoane, cu: balcon, televizor, aer conditionat-split cu telecomanda (optional-plata la hotel, 7є/zi/camera), frigider(optional–plata la hotel,4 € /zi/camera) si grup sanitar propriu cu dus.

DEMIPENSIUNE – bufet (la cina felul principal este portie). www.hotelilios.gr

Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Asigurarea medicala e obligatorie.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul

neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.

Agentia de turism nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie. Preturile afisate au caracter informativ si pot suferi modificari.