Oferte, sejururi si vacante Grecia la preturi mici.
Transport autocar Grecia si Bulgaria.

Grecia 8 zile, circuit autocar

Acropole Atena

GRECIA (ATENA, SALONIC, METEORA, DELFI, CAP SUNION

Muntele ATHOS, PELOPONEZ: Nafplio, Epidauros, Micene, Canalul Corint)

Bulgaria (SOFIA, Manastirea RILA, Veliko Trnovo) 8 zile

Plecari: 14.04-de Paste, 21.05, 04.06, 18.06, 06.08, 20.08, 03.09, 17.09, 01.10 .2017

Optional in 2 zile (4 si 5)se poate face plaja si baie in mare

 

ZIUA 1duminica(de Paste-Vineri, pe 22.08, Luni),ora 06.2016-prezentarea la imbarcare,Bucuresti-Piata Agroalimentara,Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-deplasare din Bucuresti pe ruta Giurgiu-traversarea Bulgariei (popas 30 min. in Veliko Trnovo, vizita Manastirea Rila)-Grecia.

Cazare in Grecia (Sidirokastro).

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Ouranopolis, croaziera la Muntele ATHOS. Plecare la Salonic. Se viziteaza Biserica Sf. Dumitru (moastele). Tur de oras: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare.

Cazare in Kalambaka (de Paste in Katerini).

ZIUA 3 (mic dejun). In Kalambaka (deplasare prin Kastraki) se viziteaza una din manastirile suspendate, apoi popas laZindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Oprire la MonumentulLEONIDA de la Termopile – “Lupta dintre greci si persi. Cazare in Atena.
ZIUA 4 (mic dejun). Optional (85 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 100 € – daca se achita in excursie), croaziera pe Marea Egee, cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). Altfel timp liber in Atena. Cazare in Atena.
ZIUA 5 (mic dejun). Turul Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. EXCURSIE LA CAP SUNION (Templul lui Poseidon). TIMP LIBER IN ATENA. Sugestii: Parcul Central, urcare cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul National de Arheologie, cumparaturi, plaja si baie in Marea Egee.

Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 45 € – daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul – ACROPOLE in lumini de noapte si cina in PLAKA – la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans. Cazare in Atena.

ZIUA 6 (mic dejun). Excursie in Peloponez. Oprire la Canalul Corint – lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Se viziteaza EPIDAUROS – teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Popas la Nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale). In MICENE (cea mai veche civilizatie greaca) se viziteaza Cetatea antica MICENE si Mormantul lui AGAMEMNON (regele cetatii Micene). Cazare in Atena.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la DELFI unde se viziteaza cel mai important ORACOL al lumii antice (buricul Pamantului in ideea grecilor). Vizita biserica Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Popas in Statiunea Paralia Katerini. Cazare in Grecia (Sidirokastro).
ZIUA 8duminica (de Paste – Vineri), mic dejun. Plecare din Grecia. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale,etc.), aprox. ora 23, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).
PRET: 295(include excursiile la Cap Sunion si Peloponez) + 35 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru croaziera la Muntele Athos si excursiile la : Sofia, Manastirea Rila, Veliko Trnovo.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 140 €.

La inscriere se achita minim 150 €.

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 €.

Grup minim 25 turisti.

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: ● servicii ghid roman;

● transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;

● 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 

Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Asigurarea medicala e obligatorie.

 

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul

neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.

 

REDUCERI
data platii integrale | reducere
01-31.10.2016 ―› 12%
01-30.11.2016 ―› 10%
01-31.12.2016 ―› 9%
01-31.01.2017 ―› 8%
01-28.02.2017 ―› 7%
01-31.03.2017 ―› 6%
01-30.04.2017 ―› 5%

Agentia de turism nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie. Preturile afisate au caracter informativ si pot suferi modificari.