Oferte, sejururi si vacante Grecia la preturi mici.
Transport autocar Grecia si Bulgaria.

Charter insula Thassos – Hotel Molos 2*, Limenaria

OFERTA SEJUR INSULA THASSOS 2018

HOTEL/STUDIOS MOLOS 2** – Limenaria

Plecari incepand cu 25.05.2018, in fiecare VINERI, charter autocar

Insula Thassos este cea mai Nordica si cea mai verde insula din Marea Egee, asezata in apropierea tarmurilor Macedoniei de Est, la 6 mile marine de portul Keramoti.

Statiunea Limenaria – Limenaria este un oras situat la 42 de kilometri de Limenas, principalul port al insulei Thassos si de asemenea capitala insulei si la 24 de kilometri de portul Prinos. Este cel de-al doilea oras ca marime din insula Thassos si este situat in partea de sud-vest a insulei, cu fata spre Muntele Athos. Limenaria este un loc foarte cautat ca destinatie turistica datorita faptului ca aici s-au pastrat mare parte din traditiile si cultura grceasca. Turistii au la dispozitie o multime de cafenele, baruri, magazine, taverne si restaurante unde pot savura mancare traditionala greceasca.

Hotel/ Studios Molos este situat in statiunea Limenaria, pe faleza statiunii, la 20 m de mare. Hotelul are 3 studiouri duble si 2 studiouri qvadruple. O parte din camere au vedere la mare. Camerele dispun de TV, aer conditionat (contra cost), grup sanitar, balcon si chicineta. Curatenia in camera se face o data pe saptamana, la inceputul sejurului.

Facilitati: restaurant, terasa pe malul marii, parcare in apropierea hotelului.

 

DESCRIERE PROGRAM:

Vineri – Plecare din Brasov – Benzinaria MOL Calea Bucuresti, ora 16.30.

Plecare din Bucuresti – ora 20.30. Traseu de noapte.

Sambata – Sosire in Thassos in jurul orei 11:00, in functie de destinatie. Cazarea se face incepand aproximativ cu ora 14:00.

Duminica – Vineri – Timp liber pentru baie, plaja si excursii optionale.

Sambata – Eliberarea camerelor pana la 09:00. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Plecare spre tara aproximativ ora 15:00.

Duminica – Sosirea in Bucuresti va fi in jurul orei 6.00, iar in Brasov ora 9.30, in functie de trafic si formalitati vamale.

PACHET INDIVIDUAL – 7 NOPTI EURO/ pers./ pachet

DATE INTRARE LA CAZARE26.05; 02.06; 15.0909.06; 16.06; 08.0923.06; 30.06; 25.08; 01.0907.07; 14.07; 21.07; 18.0828.07; 04.08 ; 11.0822.09
Loc in studio9012013515017570
Supliment single759010011512560
A 3-a pers. > 12 ani526370809040
Copii 6 – 12 ani334045455025
Copil < 5.99 ani in camera 2 adultiGRATUITGRATUITGRATUITGRATUITGRATUITGRATUIT

Nota: pentru rezervare se achita un avans de minim 30%, iar diferenta pana la finalul perioadei de early booking.

Ca modificari sunt acceptate doar schimbarile de nume.

TARIFUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE:

· 7 nopti cazare la HOTEL MOLOS 2**·

Insotitor de grup pe toata perioada deplasarii

· Asistenta turistica in limba romana.

· Transport cu autocar clasificat international sau midibus, dotat cu aer conditionat, instalatie audio-video, 2 soferi·

Asigurarea medicala de calatorie sau storno (optionale, dar recomandate)

· Aer conditionat: 5 Euro/ zi/ camera (se achita la fata locului)

· Excursiile optionale

· Mesele

· Taxa de Ferryboat: aprox. 5 Euro/ pers./ sens (se achita la fata locului)

OPTIONAL: TRANSPORT AUTOCAR (tarif/ persoana)

DESTINATIE

TARIF/pers

Dus-intors

TARIF/pers

One Way

RUTA

THASSOS

65 EURO

52 EURO

Bucureşti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Promachonas – Serres –( Amfipoli – Nea Vrasna) – Keramoti – Thassos

Nota: pentru rezervare se achita un avans de minim 30%, iar diferenta pana la finalul perioadei de early booking.

Ca modificari sunt acceptate doar schimbarile de nume.

La cerere:

Supliment locuri preferentiale fata (rd 1 si 2): 10 euro/ persoana/ dus – intors*

*Locurile se atribuie in ordinea primirii rezervarilor pentru fiecare cursa, incepand cu al 3-lea rand din autocar;

Supliment retur la 2 saptamani: 25 euro/ persoana.

Reducere locuri ultima bancheta: 5 euro/ persoana/ dus – intors

Supliment pentru imbarcari din alte orase (TRANSFER):

– Din Brasov, Predeal, Sinaia, Comarnic: 10 euro/pers/dus-intors;

– Din Campina (Banesti), Ploiesti (DN 1): 5 euro/pers dus-intors.

– Din Constanta: 20 euro/pers/ dus-intors

– Din Pitesti: 10 euro/pers/ dus-intors

– Din Craiova: 20 euro/ pers./ dus-intors, pentru minim 4 persoane.

NOTE:

Se are in vedere operarea cursei cu doua autocare saptamanal, cu plecare din Bucuresti; functie de rezervarile pe fiecare serie, un autocar va merge pe traseul de est iar celalalt pe traseul de vest ; asadar pentru unele locatii se va proceda la transbordarea turistilor dintr-un autocar in altul, la Bucuresti sau la Limenas; din acest motiv, ca si datorita conditiilor de trafic, orele sunt informative, iar turistii sunt rugati sa se prezinte la locurile de imbarcare cu 15 minute inaintea orei anuntate pentru plecare. Locurile de debarcare/imbarcare sunt in zonele centrale ale localitatilor, la soseaua/strada principala ori in apropierea hotelurilor importante care permit acces facil cu autocarul. Nu putem asigura lasarea/preluarea turistilor la fiecare unitate de cazare in parte.

Imbarcarile pentru retur din Thassos se vor efectua sambata intre orele 15.00 – 16.00, din locurile unde au fost lasati turistii; orele exacte de preluare urmeaza a fi comunicate fiecarui turist de catre ghidul insotitor/reprezentantul local.

Locurile de debarcare/imbarcare sunt in zonele centrale ale localitatilor, la soseaua/strada principala ori in apropierea hotelurilor importante care permit acces facil cu autocarul. Nu putem asigura lasarea/preluarea turistilor la fiecare unitate de cazare in parte.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locurile de imbarcare cu 15 minute inaintea orei anuntate pentru plecare.

ATENTIE: GRUPUL NU VA ASTEPTA TURISTII CARE INTARZIE LA IMBARCARE!!

Agentia de turism alaturi de transportator se angajează să depună toate eforturile pentru a transporta turistul şi bagajul cu promptitudinea rezonabilă. Orarul este informativ si poate suferi modificari. Agentia de turism organizatoare nu îşi asumă nici o raspundere pentru efectuarea altor conexiuni care nu privesc serviciile mentionate mai sus.

Turistul este obligat să se asigure ca poseda toate documentele necesare efectuarii călătoriei, să le prezinte autoritatilor de la frontiera şi să fie la locul de intalnire la ora comunicata de reprezentantul agentiei.

In ziua de miercuri dinaintea fiecarei plecari, agentia organizatoare va comunica pe e-mail atat turistilor directi, cat si agentiilor care au facut rezervari pentru seria respectiva, ultimele detalii privind plecarea: numar autocar sau insemnele distinctive, numele si numarul de telefon al ghidului, ora exacta de plecare; daca dintr-un motiv sau altul cu 24 ore inaintea plecarii turistul nu a intrat in posesia acestor informatii, este obligat sa contacteze agentia pentru a-i fi comunicate detaliile necesare.

Solicitarea unei rezervari ferme implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul, ce fac parte integranta din aceasta oferta.